Icre cu somon afumat

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 8352 vizualizari

 

Sunt cele mai gustoase icre pe care le-am mancat vreodata...pe cuvant de bucataras!

 

INGREDIENTE

  • o bucata de somon afumat( puneti cat va lasa inima)
  • 100 gr icre crap( se poate face si cu alte feluri de icre...ca de exmeplu stiuca...mmm)
  • ulei( aproape o jumatate de sticla de ulei de floarea soarelui)
  • 1/2 lamaie stoarsa( zeama)
  • sare dupa gust
  • o ceapa rosie
  • un strop de apa minerala( cat turnati putin o data)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu somon afumat:

Icrele se mixeaza  in jur de 8 minute( singure).

Se pune o lingurita din zeama de lamaie si apoi se amesteca inca putin. Se inmultesc  punand cate putin ulei( nu tot dintr-o data). Se mai adauga cate un strop din zeama de lamaie...si din nou putin ulei...pana cand sunt gata...

e bine sa ne oprim la timp si sa nu mai punem ulei altfel le vom taia.

Cand sunt gata, le stropim cu apa minerala cat punem dintr-o sticla o data( doua linguri).

Taiem ceapa si o amestecam cu icrele, apoi somonul bucatele si le oranam dupa inspiratie...

Mmmmmmm....sunt o nebunie...garantat!

Va servesc cu o felie sanatoasa de paine cu icre delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Choux-uri umplute cu icre si pateu